Od ponedeljeka do petka, od 10:45 – 16:45, razen praznikov.

Pozdravljeni!

Ker vemo, da je čas namenjen kosilu (oziroma malici) med delovnikom po navadi omejen in zato ne morete priti na indijske dobrote v našo restavracijo, smo se na željo številnih ljubiteljev indijske hrane odločili, da pridemo kar mi do Vas. Pripravili smo privlačno ponudbo dnevnih kosil, razporedi in opisi menijev so navedeni spodaj.

Kako naročiti kosila?
Naročila sprejemamo preko telefona (030 60 55 60), ob klicu obvezno omenite, da naročate dnevno kosilo.

Kakšna je ponudba ter cena kosil?
Nudimo Vam veganske, vegetarijanske in mesne jedi s prilogami.

Vegansko/vegetarijansko kosilo (1 glavna jed, 1 priloga):
– ob naročilu enega kosila – 7,90 eur/kosilo (znesek za dostavo mora preseči 10 eur)
– ob naročilu dveh ali treh kosil – 7,90 eur/kosilo
– ob naročilu štirih kosil – 6,90 eur/kosilo
– ob naročilu petih ali več kosil – 6,40 eur/kosilo

Mesno kosilo (1 glavna jed, 1 priloga):
– ob naročilu enega kosila – 8,90 eur/kosilo (znesek za dostavo mora preseči 10 eur)
– ob naročilu dveh ali treh kosil – 8,90 eur/kosilo
– ob naročilu štirih kosil – 7,90 eur/kosilo
– ob naročilu petih ali več kosil – 7,40 eur/kosilo

Dostava je brezplačna!

Vse jedi so pripravljene nepekoče, lahko vam na željo dodamo mleti čili.

Poleg gotovine sprejemamo ob dostavi hrane tudi plačilne kartice Maestro, Mastercard, Visa in Diners. Če želite plačati s kartico, nas o tem obvestite ob naročilu hrane, da s seboj pripeljemo POS terminal.

Če želite, da Vam s hrano pripeljemo tudi pribor/krožnike za enkratno uporabo, Vas prosimo, da nas na to opozorite ob naročilu.

Kje dostavljamo kosila?

Cona dostave Ljubljana – okolica
Nad 20 eur:
Trzin, Bizovik, Polje, Fužine, Dobrunje, Sostro, Šmartno, Gameljne, Lavrica, Zalog, Kašelj, Črnuče

Nad 30 eur:
Medno, Dobrova, Podsmreka, Škofljica

Nad 40 eur:
Domžale, Medvode, Vodice, Brezovica, Dragomer, Mengeš, Ig, Iška Loka

Nad 50 eur:
Kranj, Vrhnika, Grosuplje, Komenda, Kamnik, Lukovica

_____________________________________________________________________________________

11 različnih menujev se menja po dnevnem zaporedju (razpored najdete spodaj).

MENU 1 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Mango chicken (koščki piščančjih prsi v mangovi omaki s sesekljano čebulo) [O,L]
– Madras beef (koščki govedine v omaki s tamarindom) [O]
– Dal tarka (rumena leča v paradižnikovi omaki s sesekljano čebulo, ingverjem in paradižnikom) [/]
– Royal mixed vegetables (mešana zelenjava v tradicionalni curry omaki) Ⓥ [O]
– Tofu tikka masala (koščki sojinega tofuja v tradicionalni omaki) [O,S]
– Garlic pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem, česnom in sojino omako) [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Garlic chapati (indijski polnozrnati kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom)  [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 2 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Chicken tikka masala (koščki piščančjih prsi v tradicionalni kremni omaki) [O,L]
– Curry masala beef (koščki govedine v tradicionalni curry omaki) [O]
– Kola puri vegetables (mešana zelenjava v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [O,Go]
– Palak chole (bela čičerika v kremni špinačni omaki) [O,L]
– Curry masala  tofu (koščki sojinega tofuja v tradicionalni curry omaki) [O,S]
– Mungphali pasta (pražene durum testenine z arašidi, zeljem, korenjem in sojino omako)       [Ar,G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Garlic naan (indijski beli kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Pudina chapati (indijski polnozrnati kruh posut z meto, pečen v tandoori peči) [G]
– Basmati onion rice (basmati riž s praženo čebulo in mleto kumino) [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 3 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Kola puri chicken (koščki piščančjih prsi v omaki s curryjevimi listi in gorčičnimi semeni) [O,L,Go]
– Beef vindaloo (koščki govedine v tradicionalni omaki s krompirjem) [O]
– Dal makhani (črna leča v masleni kremni omaki) [O,L]
– Punjabi chole (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s paradižnikom in čebulo) [O]
– Tofu madras (koščki sojinega tofuja v omaki s tamarindom) [S,O]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Sesame chapati (indijski polnozrnati kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) [G,SS]
– Basmati lemon rice (basmati riž s kurkumo in limoninim sokom) [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 4 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Corma chicken (koščki piščančjih prsi v kremni kokosovi omaki) [O,L,Ž]
– Madras pork (koščki svinjine v omaki s tamarindom) [O]
– Alu chana masala (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s krompirjem, paradižnikom in čebulo) [O]
– Rayoko saag (praženi špinačni listi v paradižnikovi omaki s česnom, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) [/]
– Tofu butter masala (koščki sojinega tofuja v masleni kremni omaki) [S,O,L]
– Mungphali pasta (pražene durum testenine z arašidi, zeljem, korenjem in sojino omako) [Ar,G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Sesame naan (indijski beli kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) [G,L,J,SS]
– Chapati (indijski polnozrnati kruh, pečen v tandoori peči) [G]
– Basmati rice (basmati riž) [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 5 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Patila chicken (koščki piščančjih prsi v omaki s čebulo, papriko, ingverjem in jogurtom) [O,L]
– Pork vindaloo (koščki svinjine v tradicionalni omaki s krompirjem) [O]
– Dal ra sagmishako (rumena leča v paradižnikovi omaki s praženimi špinačnimi listi, česnom, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) [/]
– Kola puri tofu (koščki sojinega tofuja v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [S,O,Go]
– Rajma (rdeč fižol v tradicionalni curry omaki) [O]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,L,J]
– Pudina chapati (indijski polnozrnati kruh posut z meto, pečen v tandoori peči) [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom) [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 6 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Tareko kukhura (koščki piščančjih prsi v paradižnikovi omaki z zeleno papriko, čebulo, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) [O,L]
– Curry masala beef (koščki govedine v tradicionalni curry omaki) [O]
– Kola puri vegetables (mešana zelenjava v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi)  [O,Go]
– Alu chana masala (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s krompirjem, paradižnikom in čebulo)  [O]
– Palak tofu (koščki sojinega tofuja v kremni špinačni omaki) [S,O,L]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako)  [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Sesame chapati (indijski polnozrnati kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči)  [G,SS]
– Basmati rice (basmati riž)  [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 7 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Madras chicken (koščki piščančjih prsi v omaki s tamarindom) [O,L]
– Curry masala pork (koščki svinjine v tradicionalni curry omaki) [O]
– Dates vegetables (mešana zelenjava z datlji in ingverjem v tradicionalni curry omaki)  [O]
– Punjabi chole (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s paradižnikom in čebulo)  [O]
– Tofu corma (koščki sojinega tofuja v kremni kokosovi omaki) [S,O,L,Ž]
– Garlic pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem, česnom in sojino omako)  [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Garlic naan (indijski beli kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Chapati (indijski polnozrnati kruh, pečen v tandoori peči)  [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom)  [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 8 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Handi chicken (koščki piščančjih prsi v kremni omaki s praženimi semeni koriandra in čebulo) [O,L]
– Kola puri pork (koščki svinjine v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [O,Go]
– Cabbage curry (zelje v tradicionalni curry omaki)  [O]
– Dal makhani (črna leča v masleni kremni omaki) [O,L]
– D-Tofu (koščki sojinega tofuja z datlji v tradicionalni curry omaki)  [S,O]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Garlic chapati (indijski polnozrnati kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči)  [G]
– Basmati rice (basmati riž)  [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 9 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Butter chicken (koščki piščančjih prsi v sladki masleni kremni omaki) [O,L]
– Corma beef (koščki govedine v kremni kokosovi omaki) [O,L,Ž]
– Rajma makhani (rdeč fižol v masleni kremni omaki) [O,L]
– Dal jhaneko (rumena leča v paradižnikovi omaki s čebulo, ingverjem, koriandrom in mleto kumino)  [/]
– Karahi tofu (koščki sojinega tofuja v omaki z zeleno papriko, čebulo in paradižnikom)  [O,S]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Sesame naan (indijski beli kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) [G,L,J,SS]
– Chapati (indijski polnozrnati kruh, pečen v tandoori peči)  [G]
– Basmati rice (basmati riž)  [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 10 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Curry masala chicken (koščki piščančjih prsi v tradicionalni curry omaki) [O,L]
– Tikka masala beef (koščki govedine v tradicionalni kremni omaki) [O,L]
– Punjabi chole (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s paradižnikom in čebulo)  [O]
– Kola puri vegetables (mešana zelenjava v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi)  [O,Go]
– Palak paneer (koščki mladega sira v kremni špinačni omaki) [O,L]
– Mungphali pasta (pražene durum testenine z arašidi, zeljem, korenjem in sojino omako)  [Ar,G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Tandoori alu paratha (indijski polnozrnati kruh, polnjen z grahom in krompirjem, pečen v tandoori peči)  [G]
– Basmati lemon rice (basmati riž s kurkumo in limoninim sokom)  [/]

_____________________________________________________________________________________

MENU 11 (veganske jedi so označene z )
Glavne jedi:
– Karahi chicken (koščki piščančjih prsi kremni omaki z zeleno papriko, čebulo in paradižnikom) [O,L]
– Kola puri beef (koščki govedine v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [O,Go]
– Pujnabi dal tadka (črna in rumena leča v paradižnikovi omaki s sesekljano čebulo, ingverjem in paradižnikom)  [/]
– Cabbage curry (zelje v tradicionalni curry omaki)  [O]
– Tofu ko tarkari (koščki sojinega tofuja v paradižnikovi omaki s čebulo, ingverjem, koriandrom in mleto kumino)  [S]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]

Priloge:
– Garlic naan (indijski beli kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Pudina chapati (indijski polnozrnati kruh posut z meto, pečen v tandoori peči) [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom)  [/]

_____________________________________________________________________________________