Dnevna “all you can eat kosila”

ponedeljek-petek od 11:00 – 17:00, razen praznikov

Kosilo “all you can eat” (hrano si lahko naložite večkrat)   9,90 eur
– dnevna juha
– 2 predjedi, 6 glavnih jedi in 3 priloge (topli samopostrežni bife)
– solata iz solatnega bara

Otroško kosilo “all you can eat” (od 5 – 10 let)   5,90 eur
– dnevna juha
– 2 predjedi, 6 glavnih jedi in 3 priloge (topli samopostrežni bife)
– solata iz solatnega bara

Študentski bon “all you can eat” (hrano si lahko naložite večkrat)   4,37 eur
– dnevna juha
– 2 predjedi, 6 glavnih jedi in 3 priloge (topli samopostrežni bife)
– solata iz solatnega bara
– sadje

Ponudba velja za eno osebo. Kosilo lahko traja dve uri. Hrane ni dovoljeno odnesti domov. Pijača ni vključena v ceno. Otroci do petega leta jedo brezplačno.

Preostala posamezna ponudba:
Dnevna juha   2,50 eur
Solata iz solatnega bara   2,50 eur
“Take away” (glavna jed ter priloga)   7,90 eur

_____________________________________________________________________________________

Dnevna kosila (samopostrežno)
11 različnih menujev se menja po dnevnem zaporedju (razpored najdete spodaj).

MENU 1 (veganske jedi so označene z ):
– Gajar soup (bistra korenčkova juha)  [/]
– Mango chicken (koščki piščančjih prsi v mangovi omaki s sesekljano čebulo) [O,L]
– Madras beef (koščki govedine v omaki s tamarindom) [O]
– Dal tarka (rumena leča v paradižnikovi omaki s sesekljano čebulo, ingverjem in paradižnikom) [/]
– Royal mixed vegetables (mešana zelenjava v tradicionalni curry omaki) [O]
– Tofu tikka masala (koščki sojinega tofuja v tradicionalni omaki) [O,S]
– Vegetable pakora (ocvrta zelenjava, panirana v čičerikini moki) [/]
– Pepper fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu in začimbah) [G,J,Ri]
– Garlic pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem, česnom in sojino omako) [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Garlic chapati (indijski polnozrnati kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom) [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)

_____________________________________________________________________________________

MENU 2 (veganske jedi so označene z ):
– Garlic soup (bistra česnova juha) [/]
– Chicken tikka masala (koščki piščančjih prsi v tradicionalni kremni omaki) [O,L]
– Curry masala beef (koščki govedine v tradicionalni curry omaki) [O]
– Kola puri vegetables (mešana zelenjava v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [O,Go]
– Palak chole (bela čičerika v kremni špinačni omaki) [O,L]
– Curry masala  tofu (koščki sojinega tofuja v tradicionalni curry omaki) [O,S]
– Papardam (tanek in hrustljav »čips« iz lečine moke z zrni kumine) [/]
– Fish pakora (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v čičerikini moki in začimbah) [Ri]
– Mungphali pasta (pražene durum testenine z arašidi, zeljem, korenjem in sojino omako)       [Ar,G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Garlic naan (indijski beli kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Pudina chapati (indijski polnozrnati kruh posut z meto, pečen v tandoori peči) [G]
– Basmati onion rice (basmati riž s praženo čebulo in mleto kumino) [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)

_____________________________________________________________________________________

MENU 3 (veganske jedi so označene z ):
– Kadu soup (bistra bučkina juha) [/]
– Kola puri chicken (koščki piščančjih prsi v omaki s curryjevimi listi in gorčičnimi semeni) [O,L,Go]
– Beef vindaloo (koščki govedine v tradicionalni omaki s krompirjem) [O]
– Dal makhani (črna leča v masleni kremni omaki) [O,L]
– Punjabi chole (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s paradižnikom in čebulo)  [O]
– Tofu madras (koščki sojinega tofuja v omaki s tamarindom) [S,O]
– Onion bhajia (ocvrti koščki čebule, panirani v čičerikini moki in začimbah) [/]
– Fish pakora (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v čičerikini moki in začimbah) [Ri]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako)
[G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Sesame chapati (indijski polnozrnati kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) [G,SS]
– Basmati lemon rice (basmati riž s kurkumo in limoninim sokom) [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)

_____________________________________________________________________________________

MENU 4 (veganske jedi so označene z ):
– Dal soup (bistra lečina juha) [/]
– Corma chicken (koščki piščančjih prsi v kremni kokosovi omaki) [O,L,Ž]
– Madras pork (koščki svinjine v omaki s tamarindom) [O]
– Alu chana masala (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s krompirjem, paradižnikom in čebulo) [O]
– Rayoko saag (praženi špinačni listi v paradižnikovi omaki s česnom, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) [/]
– Tofu butter masala (koščki sojinega tofuja v masleni kremni omaki) [S,O,L]
– Tandoori vegetables (mešana zelenjava, marinirana v začimbah, pečena v tandoori peči) [/]
– Finger fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu, krušnih drobtinah in začimbah) [Ri,G,J]
– Mungphali pasta (pražene durum testenine z arašidi, zeljem, korenjem in sojino omako) [Ar,G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Sesame naan (indijski beli kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) [G,L,J,SS]
– Chapati (indijski polnozrnati kruh, pečen v tandoori peči) [G]
– Basmati rice (basmati riž) [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)

_____________________________________________________________________________________

MENU 5 (veganske jedi so označene z ):
– Gobi soup (bistra cvetačna juha) [/]
– Patila chicken (koščki piščančjih prsi v omaki s čebulo, papriko, ingverjem in jogurtom) [O,L]
– Pork vindaloo (koščki svinjine v tradicionalni omaki s krompirjem) [O]
– Dal ra sagmishako (rumena leča v paradižnikovi omaki s praženimi špinačnimi listi, česnom, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) [/]
– Kola puri tofu (koščki sojinega tofuja v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [S,O,Go]
– Rajma (rdeč fižol v tradicionalni curry omaki) [O]
– Papardam (tanek in hrustljav »čips« iz lečine moke z zrni kumine) [/]
– Pepper fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu in začimbah) [Ri,G,J]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,L,J]
– Pudina chapati (indijski polnozrnati kruh posut z meto, pečen v tandoori peči) [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom) [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)

_____________________________________________________________________________________

MENU 6 (veganske jedi so označene z ):
– Chole soup (bistra čičerikina juha)  [/]
– Tareko kukhura (koščki piščančjih prsi v paradižnikovi omaki z zeleno papriko, čebulo, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) [O,L]
– Curry masala beef (koščki govedine v tradicionalni curry omaki) [O]
– Kola puri vegetables (mešana zelenjava v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi)  [O,Go]
– Alu chana masala (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s krompirjem, paradižnikom in čebulo)  [O]
– Palak tofu (koščki sojinega tofuja v kremni špinačni omaki) [S,O,L]
– Onion bhajia (ocvrti koščki čebule, panirani v čičerikini moki in začimbah)  [/]
– Finger fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu, krušnih drobtinah in začimbah) [Ri,G,J]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako)  [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Sesame chapati (indijski polnozrnati kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči)  [G,SS]
– Basmati rice (basmati riž)  [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)

_____________________________________________________________________________________

MENU 7 (veganske jedi so označene z ):
– Corn soup (bistra koruzna juha)
– Madras chicken (koščki piščančjih prsi v omaki s tamarindom) [O,L]
– Curry masala pork (koščki svinjine v tradicionalni curry omaki) [O]
– Dates vegetables (mešana zelenjava z datlji in ingverjem v tradicionalni curry omaki)  [O]
– Punjabi chole (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s paradižnikom in čebulo)  [O]
– Tofu corma (koščki sojinega tofuja v kremni kokosovi omaki) [S,O,L,Ž]
– Tandoori vegetables (mešana zelenjava, marinirana v začimbah, pečena v tandoori peči)  [/]
– Pepper fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu in začimbah) [Ri,G,J]
– Garlic pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem, česnom in sojino omako)  [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Garlic naan (indijski beli kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Chapati (indijski polnozrnati kruh, pečen v tandoori peči)  [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom)  [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________

MENU 8 (veganske jedi so označene z ):
– Onion soup (bistra čebulna juha)  [/]
– Handi chicken (koščki piščančjih prsi v kremni omaki s praženimi semeni koriandra in čebulo) [O,L]
– Kola puri pork (koščki svinjine v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [O,Go]
– Cabbage curry (zelje v tradicionalni curry omaki)  [O]
– Dal makhani (črna leča v masleni kremni omaki) [O,L]
– D-Tofu (koščki sojinega tofuja z datlji v tradicionalni curry omaki)  [S,O]
– Papardam (tanek in hrustljav »čips« iz lečine moke z zrni kumine)  [/]
– Pepper fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu in začimbah) [Ri,G,J]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako)  [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Garlic chapati (indijski polnozrnati kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči)  [G]
– Basmati rice (basmati riž)  [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________

MENU 9 (veganske jedi so označene z ):
– Kadu soup (bistra bučkina juha)  [/]
– Butter chicken (koščki piščančjih prsi v sladki masleni kremni omaki) [O,L]
– Corma beef (koščki govedine v kremni kokosovi omaki) [O,L,Ž]
– Rajma makhani (rdeč fižol v masleni kremni omaki) [O,L]
– Dal jhaneko (rumena leča v paradižnikovi omaki s čebulo, ingverjem, koriandrom in mleto kumino)  [/]
– Karahi tofu (koščki sojinega tofuja v omaki z zeleno papriko, čebulo in paradižnikom)  [O,S]
– Onion bhajia (ocvrti koščki čebule, panirani v čičerikini moki in začimbah)  [/]
– Finger fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu, krušnih drobtinah in začimbah) [Ri,G,J]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako)  [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Sesame naan (indijski beli kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) [G,L,J,SS]
– Chapati (indijski polnozrnati kruh, pečen v tandoori peči)  [G]
– Basmati rice (basmati riž)  [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________

MENU 10 (veganske jedi so označene z ):
– Garlic soup (bistra česnova juha)  [/]
– Curry masala chicken (koščki piščančjih prsi v tradicionalni curry omaki) [O,L]
– Tikka masala beef (koščki govedine v tradicionalni kremni omaki) [O,L]
– Punjabi chole (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s paradižnikom in čebulo)  [O]
– Kola puri vegetables (mešana zelenjava v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi)  [O,Go]
– Palak paneer (koščki mladega sira v kremni špinačni omaki) [O,L]
– Onion bhajia (ocvrti koščki čebule, panirani v čičerikini moki in začimbah)  [/]
– Finger fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu, krušnih drobtinah in začimbah) [Ri,G,J]
– Mungphali pasta (pražene durum testenine z arašidi, zeljem, korenjem in sojino omako)  [Ar,G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Tandoori alu paratha (indijski polnozrnati kruh, polnjen z grahom in krompirjem, pečen v tandoori peči)  [G]
– Basmati lemon rice (basmati riž s kurkumo in limoninim sokom)  [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________

MENU 11 (veganske jedi so označene z ):
– Gobi soup (bistra cvetačna juha)  [/]
– Karahi chicken (koščki piščančjih prsi kremni omaki z zeleno papriko, čebulo in paradižnikom) [O,L]
– Kola puri beef (koščki govedine v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [O,Go]
– Pujnabi dal tadka (črna in rumena leča v paradižnikovi omaki s sesekljano čebulo, ingverjem in paradižnikom)  [/]
– Cabbage curry (zelje v tradicionalni curry omaki)  [O]
– Tofu ko tarkari (koščki sojinega tofuja v paradižnikovi omaki s čebulo, ingverjem, koriandrom in mleto kumino)  [S]
– Tandoori vegetables (mešana zelenjava, marinirana v začimbah, pečena v tandoori peči)  [/]
– Fish pakora (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v čičerikini moki in začimbah) [Ri]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako)  [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Garlic naan (indijski beli kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Pudina chapati (indijski polnozrnati kruh posut z meto, pečen v tandoori peči) [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom)  [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)