
ZARADI TRENUTNE SITUACIJE JE PRI SAMOPOSTREŽNEMU NALAGANJU HRANE, OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNIH ROKAVIC IN MASKE TER UPOŠTEVANJE PRIMERNE MEDSEBOJNE RAZDALJE (1,5m).
ponedeljek-petek od 11:00 – 17:00, razen praznikov
Kosilo “all you can eat” (hrano lahko naložite večkrat) 9,90 eur
– dnevna juha (topli bife)
– 2 predjedi, 6 glavnih jedi in 3 priloge (topli bife)
– solata iz solatnega bara
Otroško kosilo “all you can eat” (od 5 – 10 let) 5,90 eur
– dnevna juha
– 2 predjedi, 6 glavnih jedi in 3 priloge (topli bife)
– solata iz solatnega bara
Študentski bon “all you can eat” (hrano lahko naložite večkrat) 4,31 eur
– dnevna juha (topli bife)
– 2 predjedi, 6 glavnih jedi in 3 priloge (topli bife)
– solata iz solatnega bara
– sadje
Ponudba velja za eno osebo. Kosilo lahko traja dve uri. Hrane ni dovoljeno odnesti domov. Pijača ni vključena v ceno. Otroci do petega leta jedo brezplačno.
Preostala posamezna ponudba:
Dnevna juha 2,50 eur
Solata iz solatnega bara 2,50 eur
“Take away” (glavna jed ter priloga) 7,90 eur
_____________________________________________________________________________________
Dnevna kosila (topli bife)
11 različnih menujev se menja po dnevnem zaporedju (razpored najdete spodaj).
MENU 1 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Gajar soup (bistra korenčkova juha) Ⓥ [/]
– Mango chicken (koščki piščančjih prsi v mangovi omaki s sesekljano čebulo) [O,L]
– Madras beef (koščki govedine v omaki s tamarindom) [O]
– Dal tarka (rumena leča v paradižnikovi omaki s sesekljano čebulo, ingverjem in paradižnikom) Ⓥ [/]
– Royal mixed vegetables (mešana zelenjava v tradicionalni curry omaki) Ⓥ [O]
– Tofu tikka masala (koščki sojinega tofuja v tradicionalni omaki) Ⓥ [O,S]
– Vegetable pakora (ocvrta zelenjava, panirana v čičerikini moki) Ⓥ [/]
– Pepper fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu in začimbah) [G,J,Ri]
– Garlic pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem, česnom in sojino omako) Ⓥ [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Garlic chapati (indijski polnozrnati kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 2 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Garlic soup (bistra česnova juha) Ⓥ [/]
– Chicken tikka masala (koščki piščančjih prsi v tradicionalni kremni omaki) [O,L]
– Curry masala beef (koščki govedine v tradicionalni curry omaki) [O]
– Kola puri vegetables (mešana zelenjava v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) Ⓥ [O,Go]
– Palak chole (bela čičerika v kremni špinačni omaki) [O,L]
– Curry masala tofu (koščki sojinega tofuja v tradicionalni curry omaki) Ⓥ [O,S]
– Papardam (tanek in hrustljav »čips« iz lečine moke z zrni kumine) Ⓥ [/]
– Fish pakora (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v čičerikini moki in začimbah) [Ri]
– Mungphali pasta (pražene durum testenine z arašidi, zeljem, korenjem in sojino omako) Ⓥ [Ar,G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Garlic naan (indijski beli kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Pudina chapati (indijski polnozrnati kruh posut z meto, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G]
– Basmati onion rice (basmati riž s praženo čebulo in mleto kumino) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 3 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Kadu soup (bistra bučkina juha) Ⓥ [/]
– Kola puri chicken (koščki piščančjih prsi v omaki s curryjevimi listi in gorčičnimi semeni) [O,L,Go]
– Beef vindaloo (koščki govedine v tradicionalni omaki s krompirjem) [O]
– Dal makhani (črna leča v masleni kremni omaki) [O,L]
– Punjabi chole (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s paradižnikom in čebulo) Ⓥ [O]
– Tofu madras (koščki sojinega tofuja v omaki s tamarindom) Ⓥ [S,O]
– Onion bhajia (ocvrti koščki čebule, panirani v čičerikini moki in začimbah) Ⓥ [/]
– Fish pakora (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v čičerikini moki in začimbah) [Ri]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) Ⓥ
[G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Sesame chapati (indijski polnozrnati kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G,SS]
– Basmati lemon rice (basmati riž s kurkumo in limoninim sokom) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 4 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Dal soup (bistra lečina juha) Ⓥ [/]
– Corma chicken (koščki piščančjih prsi v kremni kokosovi omaki) [O,L,Ž]
– Madras pork (koščki svinjine v omaki s tamarindom) [O]
– Alu chana masala (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s krompirjem, paradižnikom in čebulo) Ⓥ [O]
– Rayoko saag (praženi špinačni listi v paradižnikovi omaki s česnom, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) Ⓥ [/]
– Tofu butter masala (koščki sojinega tofuja v masleni kremni omaki) [S,O,L]
– Tandoori vegetables (mešana zelenjava, marinirana v začimbah, pečena v tandoori peči) Ⓥ [/]
– Finger fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu, krušnih drobtinah in začimbah) [Ri,G,J]
– Mungphali pasta (pražene durum testenine z arašidi, zeljem, korenjem in sojino omako) Ⓥ [Ar,G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Sesame naan (indijski beli kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) [G,L,J,SS]
– Chapati (indijski polnozrnati kruh, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G]
– Basmati rice (basmati riž) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 5 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Gobi soup (bistra cvetačna juha) Ⓥ [/]
– Patila chicken (koščki piščančjih prsi v omaki s čebulo, papriko, ingverjem in jogurtom) [O,L]
– Pork vindaloo (koščki svinjine v tradicionalni omaki s krompirjem) [O]
– Dal ra sagmishako (rumena leča v paradižnikovi omaki s praženimi špinačnimi listi, česnom, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) Ⓥ [/]
– Kola puri tofu (koščki sojinega tofuja v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) Ⓥ [S,O,Go]
– Rajma (rdeč fižol v tradicionalni curry omaki) Ⓥ [O]
– Papardam (tanek in hrustljav »čips« iz lečine moke z zrni kumine) Ⓥ [/]
– Pepper fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu in začimbah) [Ri,G,J]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) Ⓥ [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,L,J]
– Pudina chapati (indijski polnozrnati kruh posut z meto, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 6 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Chole soup (bistra čičerikina juha) Ⓥ [/]
– Tareko kukhura (koščki piščančjih prsi v paradižnikovi omaki z zeleno papriko, čebulo, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) [O,L]
– Curry masala beef (koščki govedine v tradicionalni curry omaki) [O]
– Kola puri vegetables (mešana zelenjava v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) Ⓥ [O,Go]
– Alu chana masala (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s krompirjem, paradižnikom in čebulo) Ⓥ [O]
– Palak tofu (koščki sojinega tofuja v kremni špinačni omaki) [S,O,L]
– Onion bhajia (ocvrti koščki čebule, panirani v čičerikini moki in začimbah) Ⓥ [/]
– Finger fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu, krušnih drobtinah in začimbah) [Ri,G,J]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) Ⓥ [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Sesame chapati (indijski polnozrnati kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G,SS]
– Basmati rice (basmati riž) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 7 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Corn soup (bistra koruzna juha) Ⓥ
– Madras chicken (koščki piščančjih prsi v omaki s tamarindom) [O,L]
– Curry masala pork (koščki svinjine v tradicionalni curry omaki) [O]
– Dates vegetables (mešana zelenjava z datlji in ingverjem v tradicionalni curry omaki) Ⓥ [O]
– Punjabi chole (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s paradižnikom in čebulo) Ⓥ [O]
– Tofu corma (koščki sojinega tofuja v kremni kokosovi omaki) [S,O,L,Ž]
– Tandoori vegetables (mešana zelenjava, marinirana v začimbah, pečena v tandoori peči) Ⓥ [/]
– Pepper fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu in začimbah) [Ri,G,J]
– Garlic pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem, česnom in sojino omako) Ⓥ [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Garlic naan (indijski beli kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Chapati (indijski polnozrnati kruh, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 8 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Onion soup (bistra čebulna juha) Ⓥ [/]
– Handi chicken (koščki piščančjih prsi v kremni omaki s praženimi semeni koriandra in čebulo) [O,L]
– Kola puri pork (koščki svinjine v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [O,Go]
– Cabbage curry (zelje v tradicionalni curry omaki) Ⓥ [O]
– Dal makhani (črna leča v masleni kremni omaki) [O,L]
– D-Tofu (koščki sojinega tofuja z datlji v tradicionalni curry omaki) Ⓥ [S,O]
– Papardam (tanek in hrustljav »čips« iz lečine moke z zrni kumine) Ⓥ [/]
– Pepper fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu in začimbah) [Ri,G,J]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) Ⓥ [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Garlic chapati (indijski polnozrnati kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G]
– Basmati rice (basmati riž) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 9 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Kadu soup (bistra bučkina juha) Ⓥ [/]
– Butter chicken (koščki piščančjih prsi v sladki masleni kremni omaki) [O,L]
– Corma beef (koščki govedine v kremni kokosovi omaki) [O,L,Ž]
– Rajma makhani (rdeč fižol v masleni kremni omaki) [O,L]
– Dal jhaneko (rumena leča v paradižnikovi omaki s čebulo, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) Ⓥ [/]
– Karahi tofu (koščki sojinega tofuja v omaki z zeleno papriko, čebulo in paradižnikom) Ⓥ [O,S]
– Onion bhajia (ocvrti koščki čebule, panirani v čičerikini moki in začimbah) Ⓥ [/]
– Finger fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu, krušnih drobtinah in začimbah) [Ri,G,J]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) Ⓥ [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Sesame naan (indijski beli kruh posut s sezamom, pečen v tandoori peči) [G,L,J,SS]
– Chapati (indijski polnozrnati kruh, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G]
– Basmati rice (basmati riž) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 10 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Garlic soup (bistra česnova juha) Ⓥ [/]
– Curry masala chicken (koščki piščančjih prsi v tradicionalni curry omaki) [O,L]
– Tikka masala beef (koščki govedine v tradicionalni kremni omaki) [O,L]
– Punjabi chole (bela čičerika v tradicionalni curry omaki s paradižnikom in čebulo) Ⓥ [O]
– Kola puri vegetables (mešana zelenjava v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) Ⓥ [O,Go]
– Palak paneer (koščki mladega sira v kremni špinačni omaki) [O,L]
– Onion bhajia (ocvrti koščki čebule, panirani v čičerikini moki in začimbah) Ⓥ [/]
– Finger fish (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v beli moki, jajcu, krušnih drobtinah in začimbah) [Ri,G,J]
– Mungphali pasta (pražene durum testenine z arašidi, zeljem, korenjem in sojino omako) Ⓥ [Ar,G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Plain naan (indijski beli kruh, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Tandoori alu paratha (indijski polnozrnati kruh, polnjen z grahom in krompirjem, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G]
– Basmati lemon rice (basmati riž s kurkumo in limoninim sokom) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)
_____________________________________________________________________________________
MENU 11 (veganske jedi so označene z Ⓥ):
– Gobi soup (bistra cvetačna juha) Ⓥ [/]
– Karahi chicken (koščki piščančjih prsi kremni omaki z zeleno papriko, čebulo in paradižnikom) [O,L]
– Kola puri beef (koščki govedine v omaki z gorčičnimi semeni in curryjevimi listi) [O,Go]
– Pujnabi dal tadka (črna in rumena leča v paradižnikovi omaki s sesekljano čebulo, ingverjem in paradižnikom) Ⓥ [/]
– Cabbage curry (zelje v tradicionalni curry omaki) Ⓥ [O]
– Tofu ko tarkari (koščki sojinega tofuja v paradižnikovi omaki s čebulo, ingverjem, koriandrom in mleto kumino) Ⓥ [S]
– Tandoori vegetables (mešana zelenjava, marinirana v začimbah, pečena v tandoori peči) Ⓥ [/]
– Fish pakora (ocvrti koščki ribjega fileja, panirani v čičerikini moki in začimbah) [Ri]
– Veg. pasta (pražene durum testenine z zeljem, korenjem in sojino omako) Ⓥ [G,S,J-lahko vsebuje jajca v sledovih]
– Garlic naan (indijski beli kruh posut s česnom, pečen v tandoori peči) [G,J,L]
– Pudina chapati (indijski polnozrnati kruh posut z meto, pečen v tandoori peči) Ⓥ [G]
– Pulao rice (basmati riž s kurkumo, cimetom, klinčki in kardamomom) Ⓥ [/]
– Solatni bar (6 različnih solat)